Personlig trening

Jeg tilbyr personlig trening ute i naturen

Jeg er utdannet sosionom, har studert master i samfunnsarbeid og har tillegg utdanning som personlig trener og kostholdsveileder. Jeg har god kompetanse og erfaring med både mental og fysisk trening. I tillegg til å hjelpe kunder mot å gjennomføre/ perse diverse løp har jeg blant annet syklet Norge på langs alene, deltatt på alle distanser innen triatlon, på ultraløp, halvmaraton samt kortere løp.

Jeg har hjulpet mange kunder mot å nå målene sine, og lager alle planene til å passe DEG og din livssituasjon. Det kan f.eks være styrketrening, løpetrening, tur med styrke på veien; alt etter hva som er dine mål og ønsker.

Jeg har hjulpet mange fornøyde kunder med å nå drømmene sine, og har blant annet fulgt opp kunder som vil klare opptakskrav på politihøyskole & befalskole, bli raskere på fotballbanen og gjennomføre og/ eller perse på løp. Jeg har laget opplegg til kunder som vil utfordre seg med å delta på triatlonløp. Jeg har trent mange kunder til å bli sterkere, gå ned i vekt, opp i vekt, bli skadefri og til å få større overskudd i hverdagen.

Har pr i dag liten kapasitet til personlig trening, og har kun mulighet til å følge opp to til på dagtid. Ta kontakt for samarbeid.

Priser

1 time med personlig trening/ mental trening varer i 60 minutt.

  •  1000 kr pr time

Treningsplan
tilpasset deg der du trener på egenhånd og får oppfølging via tlf/ mail.

Trykk her for å ta kontakt