Onlinetrening

6 ukers online trening- og kostholdsprogram i lukket medlemsportal.

Jeg driver også onlinetrening med tett oppfølging via www.yournordicway.com.

Nå i desember har jeg gratis julekalender med korte treningsøkter hver dag. Se her: https://www.yournordicway.com/p/calendar

I Your Nordic Way 6 ukers kurs fra du:

  • Nye treningsplaner hver uke i 6 uker med korte instruksjonsvideoer filmet i nydelig natur.
  • 2 kjappe og effektive styrkeøkter hver uke og 1 intervalløkt i uken. Treningen kan utføres hjemme i egen stue uten utstyr.
  • Kostplan med oppskrifter du kan følge for å gi kroppen den næringen den trenger for masse overskudd og energi.
  • Tett oppfølging i lukket facebookgruppe med alle de andre deltakerne. Dette er virkelig verdens beste og mest støttende fellesskap der vi heier hverandre frem.

Mer info her: www.yournordicway.com

Eller ta kontakt på mail til christinelystrup@gmail.com eller tlf 95871999

Kunder kommer med veldig gode tilbakemeldinger på opplegget og her får du utrolig mye trening, bra kosthold og oppfølging for pengene.

Treningsplan og/ eller kostplan med oppfølging.

Jeg lager tilpassede treningsplaner og kostplaner mot f.eks et løp, om du ønsker å bli sterkere, gå ned eller opp i vekt og/ eller få mer energi og og overskudd i hverdagen. Jeg har hjulpet mange kunder mot å nå målene sine, og lager alle planene til å passe DEG og din livssituasjon.

Jeg er utdannet sosionom, har 100 studiepoeng fra master i samfunnsarbeid og har tillegg utdanning som personlig trener og kostholdsveileder og har god kompetanse og erfaring med både mental og fysisk trening. I tillegg til å hjelpe kunder mot å gjennomføre/ perse diverse løp har jeg deltatt på alle distanser innen triatlon, på ultraløp, halvmaraton samt kortere løp.

Jeg har også god kunnskap om et bra kosthold som gir de resultatene du ønsker deg samtidig som det sikrer at kroppen får det den trenger. Jeg brenner for mer frukt og grønt i kostholdet, å spise helt vanlig mat som hele familien kan spise og som sikrer at du får økt overskudd og bedre helse.

En tilpasset trenings- eller kostplan med oppfølging i 4 uker koster 800 kr, og vil du ha både kosthold- og treningsplan får du det for kun 1100 kr.

Jeg kan også tilby coachingsamtaler der vi snakker rundt hvordan DU kan jobbe for å få varige endringer: både med et bra kostohold og aktivitet en trives med. Da snakker vi litt rundt hvordan man kan tenke om man møter motstand/ fristelser, hva som skal til for å lage varige endringer etc. 

Ta kontakt på mail christinelystrup@gmail.com eller tlf 95871999