Om oss og kontakt

Kontakt

Christine Lystrup
christinelystrup@gmail.com
Tlf: 95871999

Jon Lystrup
jonlystrup@gmail.com
Tlf: 92803819

Du kan også sende e-post til post@bergenutetrening.no

Christine tilbyr også et 6 ukers online trening- og kostholdsprogram med tett oppfølging av deltakerne. Se mer på www.yournordicway.com

Image

Christine Lystrup

Christine Lystrup er en pioner innen utetrening og bootcamper i Bergen. Hun er utdannet sosionom, har masterutdanning, er utdannet personlig trener og kostholdsveileder, og har jobbet med utetrening under «Christines trening» før bedriften ble «Bergen utetrening». Christine har et brennende engasjement og er opptatt av å formidle ekte treningsglede og mestringsfølelse. Christine har to små barn og er opptatt av å vise at trening og et godt kosthold kan gjøres enkelt og bli en naturlig del av en hektisk hverdag. Hun har blant annet syklet Norge på langs alene og gjennomført løp som Ironman fulldistanse i triathlon. 

Image

Jon Lystrup

Jon Lystrup er utdannet sykepleier og har to år fra Norges idretshøyskole. Jon har vært aktiv med seiling og har medaljer fra VM i blindeseiling og har deltatt i diverse seilas innenlands og utenlands. Han er også aktiv med  friluftsliv, klatring, langturer på bre, toppturer og har god kompetanse på styrketrening. Har noen grupper i Bergen utetrening og er med på å organisere større arrangement som bedriftstrening/ utdrikningslag etc.