Gruppetrening

Bootcamp

På bootcamp får du supereffektive treningsøkter i små grupper sammen med personlig trener. Vi bruker egen kroppsvekt, en partner og elementer i naturen, og vi varierer treningsopplegget fra gang til gang. Du er hjertelig velkommen til å være med på trening uansett hvilken treningsbakgrunn du har og hvilken form du er i pr idag; vi tilpasser treningen slik at alle henger med og får utfordringer på eget nivå.

Det er hovedvekt på styrketrening, men det blir også noen intervaller. Deltakerne får rask fremgang med treningen og trives godt i gruppene.

Vil du være med på laget?
Pris: 1950 kr for 8 treninger over 8 uker.

Påmelding til christinelystrup@gmail.com
eller tlf 95871999

Trykk her for kalender

Meld deg på!

Barseltrening
i gruppe og snart online.

Se mer info om barseltreningene på christinelystrup.no

Personlig trening i grupper på maks 10 deltakere. Treningen er tilpasset tiden etter graviditet og fødsel. Trygg trening med tett oppfølging.

Jeg har små grupper nettop slik at jeg kan tilpasse treningen til hver enkelt. Du er velkommen med enten du er helt nybegynner eller om du har trent en del fra før.

1 eller 2 treninger i uken over 8 uker. Pris:
1 gang i uken: 1 trening i uken over 8 uker kr 1950.
2 treninger i uken over 8 uker kr 3000

Vil du være med?

Spørsmål/ påmelding til christinelystrup@gmail.com
eller tlf 95871999

Meld deg på!

Løpetrening

Lær å løpe mer energisparende og skadeforebyggende. Treningene er i form av ulike teknikkdriller, løpsspesifikk styrketrening samt bevegelighetstrening som er med på å hjelpe deg til å bli en bedre løper. Kurset passer for alle.

Da jeg var ung løp jeg i perioder mye men slet med beinhinnebetennelse og runners knee. Jeg oppsøkte en fysioterapeut som sa jeg hadde kronisk beinhinnebetennelse og at jeg aldri kunne løpe igjen. Etter litt bearbeiding av tilbakemeldingen kom jeg frem til at det ikke kunne stemme. Jeg ville jo så gjerne løpe! Jeg begynte å studere løpeteknikk og dro på løpekurs og med mye øving klarte jeg å legge om løpestilen. Etter det har jeg aldri vært skadet, og jeg har blant annet gjennomført langdistanse ironman (3800 meter svøm, 18 mil sykkel og maraton til slutt) og Rallarvegsløpet med over 80 km løp fra Flåm til Haugastøl.

I løpekurset deler jeg av mine erfaringer og viser deg hvordan du kan løpe med bedre teknikk, forebygge skader og trene smart.

Treningen er sosial, lærerik og effektiv. Bli med oss da vel. Pris: 1500 kr for 8 ganger over 8 uker.

Trykk her for kalender

Meld deg på!

Onlinetreing

Bergen utetrening tilbyr online treningsgruppe i egen lukket faceboòkgruppe med tre effektive treningsgrupper i uken over 4 uker. Det er lagt opp til 2 styrketreninger du enkelt kan gjøre hjemme i egen stue, og en kort intervalløkt. Styrkeøktene blir filmet og du kan gjennomføre treningen når og hvor det passer deg best. Treningsøktene varer 20-30 minutter og er et fint supplement til trening i gruppe eller for deg som ikke har mulighet til å delta på gruppetrening. Det er godt samhold i gruppen og du blir heiet frem til å gjennomføre treningene. Opplegget koster kun 350 kr for hele 12 økter, og du har tilgang til videoene i totalt 8 uker.

Neste gruppe starter mandag 6. august.

For påmelding: ta kontakt på mail til christinelystrup@gmail.com eller tlf 95871999

Meld deg på!