BLIR DU MED OG SVØMME UTE?

christinelystrup@gmail.comTriatlonLeave a Comment

Hurra: jeg har endelig tørket støv av våtdrakten
… og jeg har endelig kommet litt i gang med utesvømmingsesongen.

Det er helt magisk.

I går svømte jeg i Nubbenvannet for første gang sammen med en venninne. Tenk at vi har et så fint treningsvann bare 20 minutter gange fra huset vårt. Det beste er at dette svømmebassenget er åpent hele døgnet og det er bare å slenge seg i vannet når det passer en selv.

Vil du svømme ute også?

Har du fått med deg at jeg har gratis utesvømmetrening noen søndager i måneden? Da er det bare å slenge seg med: enten du er nybegynner eller har svømt en del fra før. Vi svømmer sammen, og deler oss opp om vi ønsker å holde ulikt tempo. Ingen svømmer alene: med mindre man ønsker det så klart.

Neste svømmetrening blir søndag 17. juni kl. 20.00 på Nubben. Dersom dere vil være med meg å gå opp går jeg fra parkeringen bake Helgeseter kl 19.45. Jeg håper vi blir en god gjeng på søndag. Siste felles-svømming før ferien blir torsdag kl. 20.00: jeg går opp til vannet rett eter bootcampen på Nattlandsfjell er ferdig. Det er bare å henge seg på.

Gi meg gjerne en lyd om du kommer ved å legge igjen en kommentar her, på facebooksiden til Bergen utetrening, på mail til christinelystrup@gmail.com eller på tlf/sms til 95871999.

Jeg håper vi ses.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *