FJELLFILMFESTIVALEN

christinelystrup@gmail.comUkategorisertLeave a Comment

Dette er et repostet innlegg fra tidligere blogg. Opprinnelig skrevet 11.09.11 og redigert i dag.

Vi har hatt en super helg i Turtagrø på fellfilmfestivalen.

Dette anbefaler jeg alle å få med seg. En herlig helg i høstfjellet med nydelig utsikt til Store Skagastølstind (som jeg drømmer sånn om å bestige en dag), mange andre friluftsinteresserte, mange turer å velge mellom og mange bra foredrag og kule filmer fra friluftsliv. Jeg likte spesielt godt foredraget til Christian Eide (alene til sydpolen) og Jarle Andøy (Berserk mot sydpolen) og filmen Cold (om å bestige en 8.000 meter topp i Pakistan- på vinterstid. Crazy!!!)

På lørdag gikk vi tur på blåisen på Bøverbreen og til toppen av Kalven på 2.034 m.o.h. Vi fikk helt perfekte værforhold. Jeg er så utrolig glad i å gå på bre, og vil ta brekurs fortere enn fort slik at vi kan få enda finere breturer i fremtiden!

Her kommer et lite bildedryss fra den fine turen.


Teltkos!!! Deilig med stort telt, god mat og gode venner. Det er aldri feil å våkne til lukten av kaffe, egg og bacon :-: Jeg bare elsker teltliv og skulle gjerne blitt en uke til !!!

Fjellfilmfestivalen skal herved bli et fast høstinnslag for min del 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *