SENJA

christinelystrup@gmail.comNorge på langs

Dette er et innlegg repostet fra tidligere blogg.
Innlegget er opprinnelig skrevet 24. juli 2011, med noen redigeringer i dag.

Senja

Jeg har hatt tre flotte dager på sykkel 🙂

På fredag syklet jeg fra Sørkjosen til Tromsø, 122 km. Det var en helt fantastisk strekning. Jeg syklet langs en nydelig fjord blandt høye og flotte fjell 🙂 For en utsikt!!! Det ble to ferjer den dagen. Det var utrolig godt med litt hvile samtidig som jeg beveger meg fremover. Jeg har syklet en del sammen med en fra Spania som planlegger å sykle til Bodø. Jeg får virkelig pusset støv av spansken min. Vi er ikke et veldig bra sykkelteam da: jeg er sterk på flatene og vil sykle fort der, spanjonlen er liten og lett og liker å klatre i bakkene. Men det har vært hyggelig med litt selskap på veien.

Det er nok av multer på veien, dessverre er det få som er modne enda.

Da jeg kom til Tromsø var jeg både utrolig kald og sliten. Heldige meg fikk låne et helt hus av mine foreldres venner. Utrolig deilig med en varm dusj og en god seng.

Lørdag var jeg slitnere enn sliten og det gikk skikkelig sakte med meg. Jeg syklet fra Tromsø og en liten omvei for å besøke Sommarøy. Der  var det helt fantastisk. Hvite strender, krystallklart vann og store blomsterenger . Planen var å overnatte der til i dag, men første ferjen til Senja i dag tidlig gikk ikke før klokken 11.00, så jeg tok siste ferje på lørdag i stedet.

I natt overnattet jeg ved nøstet til en utrolig hyggelig mann ved Innergård på Senja. Jeg ble invitert inn for å låne seng, men utsikten var så flott at jeg ville heller sove i telt! En nydelig kveld men fantastisk utsikt; der savnet jeg mannen mitt litt ekstra.