RØK SYKKELKJEDET PÅ SENJA

christinelystrup@gmail.comNorge på langs

I dag syklet jeg mot ferja over til Andenes.

Rett før Finnsnesrøyk sykkelkjedet mitt!!! ER DET MUUULIG??? Nå har jeg vel hatt nok uflaks med sykkelen vel?? Heldigvis hadde jeg flaks i uflaks da- siden det faktisk hendte blandt folk. Jeg møtte på en utrolig snill og hjelpsom mann som syklet på tur. Han snudde straks for å hente bil og henger. Jeg fikk være med han hjem, og han hjalp meg med å få tak i en ansatt på Intersport som er villig til å hjelpe meg- midt på en søndag. Han er på seiletur i dag da, så han kommer ikke før i ettermiddag.

Ja, ja. Flott med en hviledag på Senja i godværet. Og han som hjalp meg er utrolig hyggelig og varter meg opp med deilige jordbær fra hagen, lunsj med hjemmelagd multesyltetøy, kaffe og internett mens jeg venter 🙂 Kanskje var det like greit at dette hendte, så jeg fikk litt etterlengtet hvile…

Nå håper jeg resten av turen går smertefritt 🙂