FRA BODØ TIL NESNA

christinelystrup@gmail.comUkategorisert

Dette er et innlegg repostet fra tidligere blogg.
Innlegget er opprinnelig skrevet 4. august 2011, med noen redigeringer i dag.

Se hvem som møtte meg i Bodø da 🙂

Jepp, Pelle politibil himself.

Dagen jeg kom til Bodø tok jeg meg en halv hviledag og syklet et lite stykke forbi Saltstraumen og satte opp telt der ved et fiskevann.Jeg var skikkelig tung i beina den dagen, så det var fantastisk å få legge seg nedpå litt i teltet og få en god natts søvn…

Fra Saltstraumen. For en fasinerende sterk strøm!

Dagen etter syklet jeg videre nedover Helgelandskysten.
Et veldig tungt strekk for min del. Hele turen var med lavt skydekke og null utsikt!!!! Og jeg husker hele turen som ett jag- etter å nå neste ferje (var opp til 2- 3 ferjer HVER dag jo!!!). Ensom var jeg også og lengtet nok litt hjem…

Heldigvis møtte jeg på Svein Olav og sin nyforlovede på veien dagen etter!!! De var på campingtur med bobil og jeg ble invitert inn på en prat og litt kaffe!!! Ubeskrivelig god å se kjente ansikt 🙂 TUSEN TAKK

Spesielt tungt var det mot Nesna… Dagen der ble avsluttet med å bestige et eviglangt fjell. Da var det deilig å få låne hus i Nesna- av mammas venninne Trine (som hun ikke har sett siden jeg var bitte liten) sin svigermor som var på ferie. Jeg ble født i Mo i Rana, men ikke vært der oppe siden jeg flyttet derfra 2 år gammel. Tenk at folk er så gjestfrie at de låner bort huset sitt!!!! Jeg er så taknemlig for all hjelp jeg får…

Fra moloen i Nesna mens jeg ventet på ferja.